Sâmbătă, Mészáros Levente, unul dintre absolvenții Şcolii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea va primi un premiu special din partea baritonului Molnár Levente.

Mészáros Levente, absolvent al clasei de canto clasic, câștigător al Festivalului Naţional de Canto Clasic din Oradea, a surprins, din nou. Acesta a participat la concursul de muzică clasică ,,Virtuózok”, organizat de postul de televiziune Duna TV. Pentru o comportare deosebită, orădeanul va fi premiat, sâmbătă, de la ora 11, la Şcoala de Arte ,,Francisc Hubic” de baritonul Molnár Levente.

,,Virtuozok” este un concurs de talente ale muzicii clasice, organizat în Ungaria, ce se bucură de un succes extraordinar atât în ţara gazdă, cât şi în comunităţile de dincolo de graniţă. Mészáros Levente a fost pregătit de profesorul Marian Boboia. Şcoala de Arte „Francisc Hubic” este o instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Bihor, având un profil de educație permanentă, artistică și de spectacole, de însuşire a meşteşugurilor tradiţionale, precum şi a artelor tradiționale și moderne.