În perioada 19 – 22 octombrie, Agenția de Management al Destinației Bihor promovează județul, ca destinație turistică, la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului de Cârnați Csabai.

Este pentru a doua oară, în acest an, când Agenția de Management al Destinației Bihor organizează acțiuni de promovare a ofertei turistice la diferite evenimente din Ungaria. După ce în luna august destinațiile turistice din Bihor au fost promovate la Festivalul Rakpart din Szeged, în acest sfârșit de săptăpmână, AMD mută oferta turistică a județului la Festivalul de Cârnați Csabai. Tradiționalul eveniment, care a ajuns anul acesta la a XXI-a ediție, este una dintre cele mai mari sărbători din regiune, la care participă sute de mii de vizitatori din Ungaria și Ardeal.

,,Partenerii din Ungaria au oferit sprijin Consiliului Județean și implicit Agenției de Management al Destinației în demersul privind promovarea județului ca destinație turistică. Am participat la târgurile de turism din Budapesta și Debrețin și la alte serbări populare. Prin astfel de evenimente, oferta turistică a regiunii este intens popularizată și trebuie să recunoaștem că încă cei mai mulți turiști străini care aleg destinațiile din Bihor, provin din Ungaria”, a spus Bántó Norbert, directorul AMD Bihor.