Joi, 12 octombrie, de la ora 17:00, Daniela Man va fi prezentă la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai”. Persoanele care doresc să afle mai multe despre Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate și să o întâlnească pe cea care a adus acest concept în România, sunt invitate la eveniment, unde intrearea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Dietea Carbohidraților Specifici fără Lactate se află la baza colecției de rețete din cartea scrisă de Daniela Man, nutriționist și mamă a unui băiețel diagnosticat cu autism. Cartea se adresează tuturor celor care pot beneficia de pe urma Dietei Carbohidraţilor Specifici: persoanele cu autism, cu simptome ADHD, cei afectați de boala celiacă, boala Crohn, colita ulcerativă, cei care suferă de sindromul colonului iritabil, de boli autoimune, cu intoleranţe sau alergii la gluten, cazeină sau lactoză, persoane care suferă de demenţă sau Alzheimer ori, pur şi simplu, tuturor persoanelor care doresc să adopte o dietă săracă în carbohidraţi complecşi.

Lansare de succes

Introducere în Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate în tratarea autismului și a simptomelor ADHD” a fost lansată la Cluj – Napoca, pe 28 iunie 2017, și s-a bucurat de un succes neașteptat, sala devenind aproape neîncăpătoare pentru numărul de persoane interesate.

,,După diagnosticarea băieţelului meu non verbal cu autism în urmă cu mai bine de doi ani de zile, previziunea că va vorbi vreodată era incertă. La doar 7 zile de la implementarea unei diete fără gluten şi fără cazeină, Alexandru a început să rostească singur primele cuvinte! Alexandru a început să revină printre noi, azi fiind un copil vesel şi funcţional. Am scris această carte pentru voi, toţi cei care va regăsiţi în povestea noastră şi pentru toţi cei care vă aflaţi în suferinţă şi căutaţi o cale de vindecare”, spune Daniela Man, membru al Uniunii Practicienilor de Medicină Alternativă și Complementară din România.

Volumul publicat explică detaliat și pe înțelesul tuturor fenomenele care au loc în organism. Cartea, precum și prezentarea, ating subiecte precum: legătura dintre microbiomul uman, comportament şi bolile autoimune, efectul disbiozei intestinale, baza ştiinţifică din spatele Dietei Carbohidraţilor Specifici, cum pot fi ameliorate afecțiunile intestinale cu ajutorul acestei diete, alimentele permise și rețete delicioase fără grâne, lactate şi fără zahăr.