Marius Mudura face parte din Consiliul de Administrație al companiei, din luna iunie 2017 și îndeplinește toate condițiile pentru ocuparea acestei funcții. „Urmează o perioadă cu multe provocări pentru mine ca director al societății Parcuri Industriale Bihor. Avem proiecte mari în desfășurare, dar cu sprijinul Consiliului de Administrație și al echipei vom reuși să finalizăm tot ce ne-am propus”, a declarat Marius Mudura, directorul SC Parcuri Industriale Bihor SRL.

Schimbarea vine ca urmare a promovării fostului director, Delia Ungur, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație. “C.A. are un rol foarte important în cadrul societății pentru că el stabilește strategia companiei și direcțiile de dezvoltare. Am convingerea că pot contribui foarte mult la dezvoltarea acestei companii și a platformelor industriale pe care le administrează. Pentru mine, această numire reprezintă o ocazie de a-mi pune experiența în domeniul dezvoltării parcurilor industriale în slujba comunităților din județul nostru”, a spus Delia Ungur.

Proiecte viitoare și în derulare

Parcuri Industriale Bihor are în prezent șase angajați și administrează parcul industrial din Tileagd, iar în perioada următoare se va ocupa de administrarea celui din Săcueni. Societatea se va ocupa și de administrarea Parcului Științific și Tehnologic, care va fi realizat de Consiliul Județean Bihor, în parteneraiat cu Universitatea Oradea. În luna septembrie, Parcuri Industriale Bihor a demarat proiectul Bihor Airport City, prin care urmărește dezvoltarea unei zone pentru activități logistice și industriale pe terenul aferent Aeroportului Oradea, neutilizat pentru activități aeronautice.