Orădenii au intrat pe teren din postura de lider a ligii a V-a seria I, având 18 puncte din tot atâtea posibile, iar oaspeții, aflați pe locul III, aveau o înfrângere și 5 victorii la activ. Detașarea în clasament sau egalarea la puncte a liderului a adus un joc încâlcit în prima repriză, fără o dominare a vreuneia dintre echipe, și cu puține ocazii clare la porțile de pe stadionul Iuliu Bodola. Egalul de 1-1 de la puază a reflectat situația de pe teren. Scorul a fost deschis de Hering Marcel în minutul 11, iar egalarea ”Minerilor” a venit la mijlocul primei reprize, prin golul la limita regulamentului înscris de Sergiu Brândaș (min. 24). De altfel, la aceea fază, portarul orădenilor a acuzat nu doar fault la portar, ci a suferit și o accidentare care avea să ducă la schimbarea sa încă la sfârșitul primei reprize. 

Imediat după reluare, CAO 1910 are o dominare de câteva minute care aveau să fie momentele-cheie ale acestei partide. În min. 47, în urma unei faze excelent jucate de alb-verzi, înscrie Emil Popa cu un șut plasat  din careul de 16, și începe să își impună dominarea. Peste câteva minute, a urmat un cartonaș roșu primit de oaspeți, iar din acel moment jocul a curs înspre poarta oaspeților. CAO 1910 a mai avut două șuturi în transversala porții, dar golul de desprindere avea să vină în min. 85 prin golul lui Cosmin Câmpean. 

Scor final 3-1, și CAO 1910 se desprinde nu doar de Șuncuiuș ci și de cealaltă echipă orădeană, Dinamo Leonardo. Aceasta din urmă a remizat 1-1 la Suplacul de Barcău, astfel că, diferența de dinaintea derby-ului celor două a crescut la 4 puncte. Duelul echipelor orădene va avea loc sâmbătă la Paleu.