Aproximativ 200 de preşcolari au avut, luni, ocazia să exploreze o parte din frumuseţea judeţului Bihor printr-o serie de activităţi care le-au fost pregătite pentru a contribui la dezvoltarea dragostei faţa de mediul înconjurător şi stimularea creativităţii copiilor în mod util şi plăcut. ,,Pădurea Neagră este un loc prietenos în care cei mici au putut desfăşura activităţi recreative, de relaxare şi competitive. De-a lungul traseului, copiii au observat bogăţiile naturale ale judeţului, dar au şi petrecut un timp plăcut”, a declarat Bodea Floare, responsabilul de proiect.

Activităţile preferate de cei mici în timpul vizitei la Pădurea Neagră au fost ,,Să ne orientăm bine”, adresat copiilor din grupa mare, ,,Cine ajunge primul”, la care au participat preşcolarii de grupă mijlocie şi mică, dar şi jocurile în aer liber de care au profitat cu toţii. Organizatorii şi-au propus să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor, să îi înveţe să lucreze cu plăcere în echipă pentru a realiza un scop comun, dar şi să îi conecteze pe preşcolari la natură.

Copiii participanţi la proiect vor fi recompensaţi cu diplome şi premii care să le amintească de experienţa avută, iar educatoarele şi părinţii implicaţi vor contribui la întocmirea unui album foto.