ACPPA ,,Crişana” îi aşteaptă vineri atât pe producătorii agroalimentari, cât şi pe cei care pur şi simplu vor să afle lucruri interesante despre lumea marketingului. În cadrul seminarului vor fi abordate patru teme care vizează orientarea către client, fidelizarea acestuia, construirea unei relaţii cu clienţii, sau cum să îţi creezi o identitate în acest segment de activitate.

,,Alimentele bune aduc sănătate, ceea ce determină experiențe multisenzoriale, care aduc un set de valori împărtășite prin consumul responsabil al resurselor și grija față de mediu. Aceste trăsături definesc o parte din ce în ce mai mare a consumatorilor de pe piață”, a declarat directorul Remus Roşca.

Sărbătoarea Recoltei este organizată de Asociația pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare „Crișana”, Consiliul Județean Bihor, Centrul Județean pentru promovarea Culturii Tradiționale, Asociația pentru promovarea Turismului din Oradea și Regiune şi Fundația Euroregiunea Bihor – Hajdú Bihar, cu scopul de a susține producătorii autohtoni. Manifestarea se va desfășura pe o suprafața de aproximativ 8000 metri patrați, în curtea Cetății Oradea, de vineri până duminică.